Prosciutto Di Parma DOP 30 mesi
Najwyższej jakości Szynka Parmeńska DOP dojrzewająca minimum 30 miesięcy, bez kości. Dojrzewająca szynka wieprzowa to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.
Ser Burrata Al Basilico Ignalat
Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.
Coppa di Parma IGP
Karkówka wieprzowa z certyfikacją Parma IGP o delikatnym aromacie. Idealna w ramach aperitifu, na deskę wędlin i na pizzę. Doskonała w towarzystwie gorących grzanek i pasztetu warzywnego. Świetnie komponuje się z dobrym białym winem np. Pinot Grigio.
Salame Ventricina
Dojrzewające salami wieprzowe o średnim stopniu mielenia. Pikantnie doprawione. Idealnie nada się na deskę wędlin do popołudniowego aperitifu.
Ser Mozzarella Ciliegina Ignalat
Niewielkie kuleczki mozzarelli o smaku i jakości klasycznej mozzarelli. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki.
Ser Mozzarella Fior di Latte Ignalat
Świeży ser podpuszczkowy z mleka krowiego, miękki i delikatny z regionu Apulia. Doskonała na zimno. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.