Produkt bez GMO

73 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di zucca

Nowość

Aksamitny krem z dyni z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt gotowy do podania. Doskonały m.in. do sosów i sals, crostini, risotto i makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema tartufata

Nowość

Krem grzybowy z pieczarek i grzybów shiitake z truflą letnią. Produkt gotowy do podania. Znakomity m.in. do bruschetty i makaronu. Dobrze łączy się z jajkami, serami i mięsem.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di pistacchio salato

Nowość

Krem pistacjowy solony w formie gęstej, kremowej pasty do smarowania, z dużą zawartością pistacji (55%). Doskonały na bruschettę, pizzę, do włoskich pierwszych dań, wytrawnych tart i deserów,

Delduca - placeholder
Nowość

Peperoncini gialli goccia

Nowość

Żółte papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.

Delduca - placeholder
Nowość

Peperoncini rossi goccia

Nowość

Czerwone papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone con praline di cioccolato incarto artigianale

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone con praline di cioccolato

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone con crema limoncello

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem limoncello na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone alle bollicine Trevigiane

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone al pistacchio incarto artigianale

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone al pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Pandoro classico

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Klasyczna babka waniliowa na naturalnym zakwasie z cukrem pudrem do posypania. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone classico

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Mini Pandoro

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Mini Panettone

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Cantucci alle mandorle

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Mini Bocconcini

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Ciasteczka z ciasta francuskiego z lukrem i purée morelowym. Wytwarzane rzemieślniczo. Ciasteczka na każdą okazję.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle e pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pesto con Basilico alla genovese DOP

Nowość

Pesto con basilico alla genovese to oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii, sera Grana Padano, orzeszków piniowych z dodatkiem czosnku i soli

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive farcite con tonno e acciughe

Nowość

Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z grzybów borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini farciti con tonno

Nowość

Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.

Delduca - placeholder
La Reinese

Sugo tonno e olive

Śródziemnomorski sos do makaronu, bogaty w dobrego tuńczyka jak i najlepsze zielone oliwki, wykończony doskonałym sosem pomidorowym i oliwą z oliwek. Gotowy do podania po podgrzaniu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive nere

Nowość

Pasta z czarnych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini macinati in olio extravergine di oliva

Nowość

Pasta z ostrej mielonej papryczki peperoncino z czosnkiem, oregano, octem winnym. Świetna na grzanki, bruschettę, dodatek do przekąsek oraz przydania ostrości sosom do makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pomodori secchi

Nowość

Suszone pomidory w oleju słonecznikowym i oliwie z oliwek z dodatkiem kaparów, czosnku, oregano, papryczki pikantnej peperoncino i octu winnego. Idealne do wielu potraw, sosów do pizzy oraz do podawania na desce.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive leccino denocciolate e condite

Nowość

Drylowane oliwki leccino w zalewie z dodatkiem octu winnego, czosnku, kopru włoskiego, pikantnej papryczki peperoncino w oleju słonecznikowym. Idealne jako przekąska i przystawka. Świetne zarówno z makaronami jak i drugimi daniami. ​​

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive verdi

Nowość

Pasta z zielonych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di Albicocca

Nowość

Salsa morelowa słodko-pikantna o aksamitnej konsystencji. Idealna do wędlin o zdecydowanym smaku jak speck, salami, mortadela, do dań z dziczyzny, sera taleggio lub pikantnej gorgonzoli

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Arance

Nowość

Salsa słodko-pikantna z kandyzowanych pomarańczy i dodatkiem aromatu musztardy. Znakomita do kaczki i kurczaka z rożna, serów typu crescenza, świeżych serów kozich czy mozzarelli.

Delduca - placeholder
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Mele Cotogne

Salsa słodko-pikantna z pigwy z aromatem musztardy. Polecana do serów kozich, owczych o średnim okresie dojrzewania, serów provolone i caciocavallo, po roquefort i słodką gorgonzolę. Doskonale nadaje wyrazu białym mięsom.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Tris di salse dolci e piccanti: fichi, pere, arance

Nowość

Trzy malutkie salsy słodko-pikantne o smaku fig, gruszek i pomarańczy. Idealne do deski serów. Salsa pomarańczowa idealnie komponuje się z mozzarellą i świeżymi serami, figowa pasuje do pikantnej gorgonzoli, gruszkowa natomiast wyśmienicie smakuje z serem Ubriaco, Grana Padano lub Parmigiano Reggiano.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di mele a spicchi

Nowość

Salsa słodko-pikantna z cząstkami kandyzowanych jabłek. Świetna do czerwonych gotowanych mięs, pieczeni i serów, ale też jako deser i nadzienie do ciast.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA