Włoskie wędliny
W naszej ofercie znajdują się włoskie wędliny pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa, w tym najlepszych gatunków wieprzowiny i wołowiny.
Posiadamy najlepsze włoskie wędliny prosciutto crudo i cotto, w tym szynkę parmeńską, mortadella, speck, pancetta i wiele rodzajów salami. Idealne jako przekąska lub składnik smakowitego posiłku.

Salsiccia al Tartufo
Kiełbaski wieprzowe z truflą, pakowane próżniowo. Komponują się idealnie ze wszystkimi daniami kuchni morskiej, przystawkami, pierwszymi daniami i nieco delikatniejszymi drugimi daniami.

Salsiccia di Cinghiale
Rzemieślnicza kiełbasa dojrzewająca z dzika ze starannie wyselekcjonowanej dziczyzny oraz mięsa wieprzowego. Doskonała w akompaniamencie dobrego wina, chleba z piekarni rzemieślniczej, grzanek czy włoskich grissini.

Mortadella di Cinghiale al Tartufo
Mortadella z dzika z truflą letnią. Produkowana z dziczyzny i mięsa wieprzowego w określonych proporcjach. Doskonała samodzielnie, z kawałkiem świeżego chleba, w akompaniamencie świeżych grzanek, serów i dobrego czerwonego wina.

Mortadella di Cinghiale con Pistacchio
Mortadella z dzika z pistacją. Produkowana z dziczyzny i mięsa wieprzowego w określonych proporcjach z dodatkiem pistacji. Wędlina wysokiej jakości, o charakterystycznym smaku i aromacie. Idealna na deskę wędlin oraz pizzę typu gourmet.

Prosciutto crudo di Norcia IGP Ricoperto di Pepe Rosa con osso Stagionato 18 mesi
Szynka wieprzowa dojrzewająca 18 mies. z wyselekcjonowanych włoskich tusz IGP otoczona w czerwonym pieprzu. Idealna na deskę serów i wędlin, na włoskie aperitivo, z dobrej jakości chlebem rzemieślniczym lub w towarzystwie dobrego sera oraz wina.

Salame al Tartufo ricoperto con Parmigiano Reggiano
Salami z truflą pokryte serem Parmigiano Reggiano to innowacyjny i wyjątkowy produkt. Salami z parmezanem i truflą doskonale smakuje samodzielnie, jako przystawka na desce wędlin i serów lub ze świeżym pieczywem.

Salame alla Granella di Pistacchio
Do produkcji tego salami zostało wykorzystane w 100% mięso wieprzowe pochodzenia włoskiego, otoczone jest kruszona pistacją, co sprawia, że jako produkt zyskuje na oryginalności i prezentuje się elegancko. Idealne jako przystawka, do włoskiego aperitivo, dobrze będzie komponować się z serami z mleka krowiego i owczego.

Salame di Cinghiale al Pepe nero
Salami z dzika w czarnym pieprzu. Aromatyczne salami o dużych walorach smakowych. Idealne do zaprezentowania na desce serów i wędlin.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
