Oryginalne włoskie sery
Oferujemy tradycyjne włoskie sery o wyrazistym smaku i mocnym aromacie, jak i te delikatne, miękkie, kremowe i aksamitne, zarówno krowie, owcze, bawole, kozie i mieszane, w tym te uszlachetniane i z dodatkami.
W naszej ofercie znajdą Państwo zarówno świeże sery włoskie typu mozzarella, burrata, bufala, bardzo szeroką gamę serów krótko dojrzewających i średnio dojrzewających oraz sery długo dojrzewające i twarde typu Parmigiano Reggiano i Grana Padano.
Naszą specjalizacją są oryginalne sery „Made in Italy”, wśród których obok sztandarowych specjałów kuchni włoskiej znajdą Państwo szeroki asortyment niszowych serów rzemieślniczych o unikalnym smaku i aromacie.

Ser Dobbiaco
Dobbiaco jest serem twardym powstającym z pełnego mleka krowiego, który dojrzewa od 2 do 6 miesięcy.

Ser Occelli® al Malto d’orzo e Whisky
Ser z mleka krowiego o intensywnym zapachu i smaku, dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky

Ser Occelli® al Pepe Nero e Bacche Rosa
Ser z mleka krowiego i owczego, dojrzewający 4 miesiące, uszlachetniany czarnym pieprzem i różowym pieprzem peruwiańskim

Ser Occelli® con frutta e Grappa di Moscato
Ser długodojrzewający z mleka owczego i krowiego o zwartej konsystencji, uszlachetniany dodatkiem owoców i destylatem Grappa di Moscato

Ser Occelli® in foglie di castagno
Długodojrzewający ser z mleka owczego i krowiego, uszlachetniany liśćmi kasztanowca

Ser Occelli® nel fieno Maggengo
Ser długodojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany majowym sianem

Ser Robiola
Ser Robiola to miękki, kremowy serek o gęstej, aksamitnej konsystencji.

Ser Tomino
Serek tomino to niewielkich rozmiarów okrągły, miękki serek o białej barwie i delikatnym sercu. Powstaje z mleka krowiego.

Ser z truflą letnią Crutin
Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią
Zachwyć podniebienia swoich klientów
