Oryginalne włoskie sery

Oferujemy tradycyjne włoskie sery o wyrazistym smaku i mocnym aromacie, jak i te delikatne, miękkie, kremowe i aksamitne, zarówno krowie, owcze, bawole, kozie i mieszane, w tym te uszlachetniane i z dodatkami.

W naszej ofercie znajdą Państwo zarówno świeże sery włoskie typu mozzarella, burrata, bufala, bardzo szeroką gamę serów krótko dojrzewających i średnio dojrzewających oraz sery długo dojrzewające i twarde typu Parmigiano Reggiano i Grana Padano.

Naszą specjalizacją są oryginalne sery „Made in Italy”, wśród których obok sztandarowych specjałów kuchni włoskiej znajdą Państwo szeroki asortyment niszowych serów rzemieślniczych o unikalnym smaku i aromacie.

10 produktów
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Malto d’orzo e Whisky

Ser z mleka krowiego o intensywnym zapachu i smaku, dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky

Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Pepe Nero e Bacche Rosa

Ser z mleka krowiego i owczego, dojrzewający 4 miesiące, uszlachetniany czarnym pieprzem i różowym pieprzem peruwiańskim

Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® con frutta e Grappa di Moscato

Ser długodojrzewający z mleka owczego i krowiego o zwartej konsystencji, uszlachetniany dodatkiem owoców i destylatem Grappa di Moscato

Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® in foglie di castagno

Długodojrzewający ser z mleka owczego i krowiego, uszlachetniany liśćmi kasztanowca.

Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® nel fieno Maggengo

Ser długodojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany majowym sianem

Ser Pecorino romano DOP

Ser Pecorino Romano DOP to włoski twardy ser podpuszczkowy wyprodukowany z pełnotłustego mleka owczego. Należy do rodziny serów dojrzewających. Ten włoski ser owczy charakteryzuje się słonym, pikantnym smakiem oraz intensywnym aromatem. Jest zwarty i wyjątkowo twardy, dzięki czemu idealnie nadaje się do ścierania na tarce jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.

Ser Pecorino romano DOP buccia nera

Ser podpuszczkowy, otrzymywany z owczego mleka, twardy, lekko pikantny, pochodzący z regionu Lacjum. Jest zwarty, wyjątkowo ostry i charakteryzuje się intensywnym aromatem.

Ser Robiola

Ser Robiola to miękki, kremowy serek o gęstej, aksamitnej konsystencji.

Ser Tomino

Serek tomino to niewielkich rozmiarów okrągły, miękki serek o białej barwie i delikatnym sercu. Powstaje z mleka krowiego.

Nowość
Beppino Occelli

Ser z truflą letnią Crutin

Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

string(5) "test "