Nowość
Beppino Occelli
Ser Occelli® in foglie di castagno
Nowość
Długodojrzewający twardy ser z mleka koziego i krowiego, uszlachetniany liśćmi kasztanowca. Znakomity jako przystawka i dodatek do makaronów i mięsnych drugich dań. Doskonały w akompaniamencie wielkich piemonckich win takich jak Barolo czy Barbaresco, jak też ciemnego rzemieślniczego piwa.
Nowość
Beppino Occelli
Ser Occelli® nel fieno Maggengo
Nowość
Ser długo dojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany alpejskim majowym sianem i piwem. Doskonały w towarzystwie win piemonckich takich jak Barolo, Langhe Rosso czy Barbaresco. Idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami. Idealny dodatek do wędlin włoskich i przystawek.
Nowość
Beppino Occelli
Ser z truflą letnią Crutin
Nowość
Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA