La Molisana
Orecchiette pugliesi Molisana
Krótki makaron z pszenicy durum. Orecchiette to rodzaj makaronu typowy dla regionów Apulia i Bazylikata, o kształcie przypominającym małe uszka bądź polskie muszelki. Podawać je można z wieloma różnorodnymi dodatkami, pasuje do wielu dań i receptur.
La Molisana
Pappardelle Molisana
Pappardelle Molisana
La Molisana
Pasta a Riso Molisana
Makaron o wielkości ziarenek ryżu. Idealny na zimne dni. Doskonale pasuje do zup i rosołów. Znakomita alternatywa dla ryżu.
La Molisana
Penne rigate Molisana
Penne rigate Molisana
La Molisana
Rigatoni Molisana
Makaron o kształcie żebrowanych rurek, szerszych od penne. Luksusowa linia makaronów, wytwarzanych na matrycach z brązu, z ziarnem obrabianym na kamieniu. Idealny do rzymskiego "cacio e pepe", czy gorgonzola-jabłko bądź fasola borlotti i borowiki.
La Molisana
Spaghetti Molisana
Spaghetti Molisana
La Molisana
Tagliatelle Molisana
Tagliatelle Molisana
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA