Peperoni grigliati
Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego. Marynata gotowa do podania. Idealna jako dodatek do potraw, świetnie smakuje również na pizzy.
I Giacomini
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
Roastbeef di manzo DelDuca
Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli
Lardo in conca
Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło.
Porchetta Maialino Arrosto KG12 + con lonza al naturale
Pieczone prosię w całości nadziewane schabem wieprzowym, przyprawione solą i naturalnymi aromatami. Gotowe do podpieczenia w piekarniku. Wyjątkowe rozwiązanie na imprezę, przyjęcie czy szczególną kolację w większym gronie.
Porchetta Trevisana
Tradycyjna porchetta z szynki wieprzowej wywodząca się z prowincji Treviso. Mięso marynowane jest w białym winie i ziołach, a następnie długo pieczone. Wędlina idealna do pizzy, kanapek i przystawek.
Regina di Marca
Włoski specjał wędliniarski. Klasyczny smak i miękkość Sopressa Trevigiana zestawione z delikatnym smakiem schabu, a wszystko otoczone aromatami pieprzu syczuańskiego. Włoska wędlina doskonałej jakości, idealna do podania na wyrafinowanej desce wędlin.
Salame ungherese
Włoskie salami z drobno mielonego mięsa wieprzowego. Idealne do kanapek, grzanek, na deskę wędlin i pizzę.
Salamino dritto piccante premium
Włoska ostra kiełbaska z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, o intensywnym smaku i aromacie, z papryczką peperoncino. Znakomita na deskę wędlin, jako przystawka i przekąska czy dodatek do kanapek, grzanek oraz na pizzę.