Ser Occelli® al Malto d’orzo e Whisky
Ser z mleka krowiego i koziego o intensywnym zapachu i smaku, dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky. Znakomity w akompaniamencie ciemnych rzemieślniczych piw jak również whisky. Idealnym słodkim towarzyszem tego sera jest konfitura z owoców leśnych.
Ser Occelli® al Pepe Nero e Bacche Rosa
Ser z mleka krowiego i owczego, dojrzewający 4 miesiące, uszlachetniany czarnym pieprzem i różowym pieprzem peruwiańskim
Ser Occelli® con frutta e Grappa di Moscato
Ser długodojrzewający z mleka owczego i krowiego o zwartej konsystencji, uszlachetniany dodatkiem owoców i destylatem Grappa di Moscato
Ser Occelli® in foglie di castagno
Długodojrzewający twardy ser z mleka koziego i krowiego, uszlachetniany liśćmi kasztanowca. Znakomity jako przystawka i dodatek do makaronów i mięsnych drugich dań. Doskonały w akompaniamencie wielkich piemonckich win takich jak Barolo czy Barbaresco, jak też ciemnego rzemieślniczego piwa.
Ser Occelli® nel fieno Maggengo
Ser długo dojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany alpejskim majowym sianem i piwem. Doskonały w towarzystwie win piemonckich takich jak Barolo, Langhe Rosso czy Barbaresco. Idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami. Idealny dodatek do wędlin włoskich i przystawek.
Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.
Ser z truflą letnią Crutin
Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią
Voiello Fusilli
Wysokiej jakości makaron o kształcie świderków firmy Voiello tłoczony na matrycach z brązu. Doskonały do dań głównych, zapiekanek, sałatek i zup. Idealnie komponuje się z sosem pomidorowym z oliwkami, anchois i kaparami.
Voiello Linguine
Linguine jest to rodzaj długiego makaronu z mąki durum. Szczególny kształt tego makaronu sprawa, iż idealnie komponuje się z sosami na bazie ryb.
Voiello Penne rigate
Jeden z najbardziej znanych i popularnych makaronów w kształcie skośnej rurki, pochodzący z regionu Kampanii w południowej części Italii.
Voiello Rigatoni
Makaron rurki żebrowane Voiello
Voiello Spaghetti
Spaghetti to długi i cienki makaron o okrągłym przekroju. Produkowany wyłącznie z mąki durum i wody.