Najświeższe mięso i ryby

W naszej ofercie znajdują się włoskie mięsa i ryby zarówno delikatne jak i wyraziste w smaku, miękkie, wykwintne i rozpływające się w ustach. Oferujemy mięso wieprzowe, wołowe, antrykoty i najlepsze włoskie kiełbasy.

Są to produkty idealnie nadające się do ciepłych kanapek panini i pizzy, stanowiące wspaniałe połączenie z polentą i makaronami.

7 produktów
Delduca - placeholder
Nowość

Fantasia di mare con verdure

Nowość

Fantazyjna sałatka morska z warzywami. Smaczne danie z marynowanych w oleju owoców morza i świeżych warzyw, bez posmaku octu. Idealna jako przystawka lub jako dodatek do wyszukanych sałatek. Gotowa do podania.

Delduca - placeholder
Nowość

Insalata di mare

Nowość

Sałatka morska gotowa do podania. Doskonałe danie z owoców morza, zróżnicowane i bogate w smaki. Gotowane małże, krewetki, ośmiornice, kalmary i mątwy marynowane i przyprawione dla podkreślenia charakterystycznych nut smakowych. Idealna przystawka, znakomity dodatek do świeżych sałatek.

Delduca - placeholder
Nowość

Insalata di polpo

Nowość

Sałatka z ośmiornicy gotowa do podania. Chrupiące, delikatne, dobrze przyprawione, marynowane kawałki ośmiornicy w sałatce śródziemnomorskiej z plasterkami oliwek. Gotowa do podania jako przystawka bądź składnik sałatek.

Delduca - placeholder

Baccala’ alla vicentina

Regionalne danie z prowincji Vicenza. Składa się ze sztokfisza, cebuli, anchois, mleka i twardego sera dojrzewającego. Wygodne opakowanie z produktem gotowym do podgrzania. We Włoszech Baccala’ jest podawane z porcją polenty lub obficie posypywane serem Grana Padano. Wystarczy 5 minut i pyszne danie jest gotowe.

Delduca - placeholder

Baccala’ Mantecato

Baccalà mantecato to potrawa z suszonych filetów dorsza, jedna z najbardziej popularnych przekąsek serwowanych w regionie Veneto. Fantastyczna jako fingerfood, na grzankach i do przekąsek na zimno lub jako drugie danie podawane z polentą. Opakowanie zawiera gotowy do podania produkt.

Delduca - placeholder
Smeralda

Bottarga di muggine

Suszona ikra z cefala pospolitego z rodziny mugilowatych. Bottargę konsumuje się jako przystawkę lub dodatek do makaronu, zwłaszcza spaghetti.

Delduca - placeholder

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego. Wspaniałe jako przystawka: carpaccio z carne salada czyli cieniutko krojone plastry surowego mięsa podane np. z płatkami parmezanu, oliwą z oliwek i cytryną bądź rukolą. Doskonałe również pokrojone w grubsze plastry i podsmażone na patelni.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA