Włoskie makarony
Sprężyste makarony włoskie zachowują swój kształt podczas procesów gotowania i zachwycają smakiem. W naszej ofercie znajdują się klasyczne i najbardziej popularne makarony powstające według tradycyjnych włoskich receptur.
Oferujemy makarony tagliatelle, gnocchi, farfalle, pappardelle i spaghetti najbardziej rozpoznawalnych marek takich jak Molisana, Voiello, De Cecco czy Barilla.

De Cecco Lasagne
Najpopularniejsza wersja lasagne to wersja z nadzieniem z ragù, beszamelem i parmezanem.

Riso Carnaroli
Carnaroli to ryż średniego ziarna, "super cienki". Zwany "królem ryżu”. Do risotto, dań na bazie ryżu i deserów.

Riso Carnaroli LA FAGIANA
Ryż Carnaroli do risotto, o pełnym, średniej wielkości ziarnie. Gotuje się równomiernie i jest wytrzymały w procesie gotowania. Dobrze wchłania rosół warzywny, masło i sosy. Idealnie komponuje się z mocnymi aromatami sera taleggio czy koziego caprino oraz cykorią radicchio i dynią.

Voiello Fusilli
Wysokiej jakości makaron o kształcie świderków firmy Voiello tłoczony na matrycach z brązu. Doskonały do dań głównych, zapiekanek, sałatek i zup. Idealnie komponuje się z sosem pomidorowym z oliwkami, anchois i kaparami.

Voiello Linguine
Linguine jest to rodzaj długiego makaronu z mąki durum. Szczególny kształt tego makaronu sprawa, iż idealnie komponuje się z sosami na bazie ryb.

Voiello Penne rigate
Jeden z najbardziej znanych i popularnych makaronów w kształcie skośnej rurki, pochodzący z regionu Kampanii w południowej części Italii.

Voiello Rigatoni
Makaron rurki żebrowane Voiello

Voiello Spaghetti
Spaghetti to długi i cienki makaron o okrągłym przekroju. Produkowany wyłącznie z mąki durum i wody.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
