167 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
Tenuta Sant’Anna

Wino Borgo Magredo Prosecco DOC Spumante Extra Dry

Nowość

Prosecco DOC Borgo Magredo to chluba winnicy. Spumantyzowane, o bardzo przyjemnym smaku. Bardzo wszechstronne wino, szczególnie polecane jako aperitif do przystawek zwłaszcza na bazie sera i delikanych wędlin na zimno.

Delduca - placeholder
Nowość
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC

Nowość

Pełne, niezwykle miękkie, z obfitą kremową pianką. Emanuje aromatami kwiatowymi z nutami świeżych owoców.  Powstaje z najlepszszych, wyselekcjonowanych winogron Glera z rejonu Prosecco DOC. Winifikowane wedle antycznych receptur, z wysokim cukrem resztkowym.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzownaego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blugins® LUXURY DESIGN

Nowość

Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN

Nowość

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Abbondio senza lattosio

Nowość

Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Briscola® Bio al Raboso

Nowość

Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem "Raboso DOC"

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Monte 27 Vecchio

Nowość

Ser Monte 27 Vecchio to twardy ser z pasteryzowanego mleka krowiego z regionu Veneto, dojrzewający 7/8 miesięcy. Bardzo aromatyczny, przyjemny i wyraźny w smaku, lekko pikantny. 

Delduca - placeholder
Nowość
Duca Di Dolle

Wino ROSÉ Spumante Rosato da uve Pinot Nero

Nowość

Różowe wino musujące ze szczepu Pinot Nero Rolle di Cison di Valmarino (Treviso)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo OPPALE

Nowość

Włoskie jasne, wysoko chmielone piwo górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce (typu golden ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo NEBRA

Nowość

Włoskie piwo bursztynowe, dwusłodowe, górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo CURMI

Nowość

Włoskie piwo aromatyzowane górnej fermentacji z orkiszu i słodu jęczmiennego, wtórnie fermentowane w butelce (typu wheat ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AUDACE

Nowość

Włoskie jasne piwo dwusłodowe górnej fermentacji, aromatyzowane, refermentujące w butelce (typu belgian strong ale)

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Caciottina Dolomiti

Nowość

Delikatny ser stołowy z pełnego pasteryzowanego mleka krowiego o mleczno-śmietankowym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Tortellini al prosciutto crudo

Nowość

Pierożki jajeczne tortellini z nadzieniem z szynką dojrzewającą prosciutto crudo

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
Tenuta Sant’Anna

Wino Novello IGT Veneto

Nowość

Młode czerwone wino Novello IGT Veneto z rocznika 2019

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pesto con Basilico alla genovese DOP

Nowość

Pesto con basilico alla genovese to oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii, sera Grana Padano, orzeszków piniowych z dodatkiem czosnku i soli

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Fior di Capperi

Nowość

Marynowane owoce kaparów z ogonkami w zalewie z octem winnym. Owoce kaparów sprawdzą się doskonale jako przekąska, przystawka i finger food.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Funghi Champignon in olio di oliva

Nowość

Pieczarki w oliwie z oliwek z dodatkiem octu winnego, pietruszki, ostrej papryczki peperoncino i czosnku. Doskonałe do ozdabiania kanapek i dań, znakomity składnik przystawek i przekąsek oraz sałatek ryżowych.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive farcite con tonno e acciughe

Nowość

Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini farciti con tonno

Nowość

Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.

Delduca - placeholder
La Reinese

Sugo tonno e olive

Śródziemnomorski sos do makaronu, bogaty w dobrego tuńczyka jak i najlepsze zielone oliwki, wykończony doskonałym sosem pomidorowym i oliwą z oliwek. Gotowy do podania po podgrzaniu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive nere

Nowość

Pasta z czarnych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini macinati in olio extravergine di oliva

Nowość

Pasta z ostrej mielonej papryczki peperoncino z czosnkiem, oregano, octem winnym. Świetna na grzanki, bruschettę, dodatek do przekąsek oraz przydania ostrości sosom do makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pomodori secchi

Nowość

Suszone pomidory w oleju słonecznikowym i oliwie z oliwek z dodatkiem kaparów, czosnku, oregano, papryczki pikantnej peperoncino i octu winnego. Idealne do wielu potraw, sosów do pizzy oraz do podawania na desce.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive leccino denocciolate e condite

Nowość

Drylowane oliwki leccino w zalewie z dodatkiem octu winnego, czosnku, kopru włoskiego, pikantnej papryczki peperoncino w oleju słonecznikowym. Idealne jako przekąska i przystawka. Świetne zarówno z makaronami jak i drugimi daniami. ​​

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive verdi

Nowość

Pasta z zielonych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Ciliegie con Zenzero BIO

Nowość

Salsa słodko-pikantna z czereśni z dodatkiem imbiru BIO. Idealny akompagnament dla przystawek, drugich dań, serów i warzyw.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di Albicocca

Nowość

Salsa morelowa o aksamitnej konsystencji. Idealna do wędlin o zdecydowanym smaku jak speck, salami, mortadela, do dań z dziczyzny, sera taleggio lub pikantnej gorgonzoli

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante ai frutti di bosco

Nowość

Posiada konsystencję dżemu o intensywnym czerwonym kolorze oraz słodko-pikantny smak owoców leśnych.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Arance

Nowość

Salsa słodko-pikantna z kandyzowanych pomarańczy i dodatkiem aromatu musztardy. Znakomita do kaczki i kurczaka z rożna, serów typu crescenza, świeżych serów kozich czy mozzarelli.

Delduca - placeholder
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Mele Cotogne

Salsa słodko-pikantna z pigwy z aromatem musztardy. Polecana do serów kozich, owczych o średnim okresie dojrzewania, serów provolone i caciocavallo, po roquefort i słodką gorgonzolę. Doskonale nadaje wyrazu białym mięsom.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów