24 produkty

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego.

Polselli

Farina al Farro

Mąka pszenna z dodatkiem mąki orkiszowej i aktywnych zarodków pszenicy.

Polselli

Farina al Germe di Grano

Mąka pszenna z aktywnymi zarodkami pszenicy mielona na żarnach, o smaku i zapachu tradycyjnie wytwarzanej rzemieślniczo mąki.

Polselli

Farina al Grano Arso

Mąka pszenna z palonym ziarnem

Polselli

Farina alla Canapa

Mąka pszenna z dodatkiem mąki z nasion konopi ma dość ciemny, lekko zielonkawy kolor i pełny orzechowy smak.

Polselli

Farina alla Curcuma

Mąka pszenna z kurkumą to bardzo aromatyczna mąka o intensywnym żółtym kolorze ochry, słodkim smaku i ostrym, gorzkim zapachu.

Polselli

Farina alla Paprika

Mąka pszenna z papryką wyróżnia się swoim czerwono-koralowym kolorem z widocznymi ciemniejszymi punkcikami.

Polselli

Farina Classica BLU

Klasyczne połączenie otrzymane z przemiału  wyselekcjonowanych gatunków miękkich ziaren pszenicy zarówno włoskich jak i sprowadzanych.

Polselli

Farina ideale verde

Mąka pszenna typu “00” z miękkiego ziarna. W= 220

Polselli

Farina Multicereali

Mąka wieloziarnista o bursztynowym kolorze, z nieco intensywniejszymi odcieniami ziaren i o przyjemnym aromacie świeżo upieczonego chleba.

Polselli

Farina senza glutine per Pizza

Mąka bezglutenowa, idealna do wyrobu chleba, pizzy, focacci.

Polselli

Farina super gialla

Mąka Super jest rodzajem mąki otrzymanej z mielenia najlepszych ziaren pszenicy o dużej sile i dużej zawartości białka.

Polselli

Farina Vivace rossa

Vivace jest wysokiej jakości rodzajem mąki pozwalającej na otrzymywanie cechującego się dużą elastycznością i podatnego na formowanie ciasta.

Guanciale di suino

Guanciale to mięso wieprzowe z części policzkowej. Posiada intensywny aromat i charakterystyczną maślaną konsystencję. Ten włoski policzek wieprzowy jest w składzie podobny do boczku i jest przez Włochów często stosowany jako jego zamiennik.

Polselli

Lievito secco natura

Produkt o wyjątkowych właściwościach potrafiący poprawić smak i aromat wyrabianego ciasta zwiększając jego elastyczność i trwałość /wytrzymałość.

Olive nere grecia con osso

Najsłynniejsze czarne, greckie oliwki w solance. Używa się ich do słynnych greckich sałatek, ale również smakują wyśmienicie jako przekąski. Bardzo dobre do pizzy.

Pancetta affumicata

Doskonałej jakości dojrzewający boczek wieprzowy. To oryginalna włoska pancetta poddawana wędzeniu w procesie przygotowywania. Dzięki tradycyjnym metodom wytwarzania i wędzenia boczek uzyskuje niezrównany smak i aromat.

Polselli

Semola rimacinata di grano duro

Semola rimacinata – mąka z twardego ziarna. Może być używana sama bądź mieszana z mąką z miękkiego ziarna. Uzyskuje się z niej wypieki o żółtawym zabarwieniu i długiej przydatności do spożycia.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

string(5) "test "