7 produktów
Delduca - placeholder

Pomodori Secchi

Suszone pomidory to specjał śródziemnomorski, typowy zwłaszcza dla regionów Kalabria i Apulia. Idealny dodatek do sałatek, makaronu, sałatek ryżowych, zapiekanek czy grzanek.

Delduca - placeholder

Peperoncino piccante

Czerwona papryczka peperoncino jest królową przypraw, popularną zwłaszcza na południu Włoch. Bardzo charakterystyczna dla tradycyjnej kuchni kalabryjskiej, która słynie z pikantnych specjałów.

Delduca - placeholder

`Nduja di Spilinga

Włoska 'Nduja di Spilinga to tradycyjny, bardzo pikantny specjał z regionu Kalabria produkowany z ostrej papryczki (peperoncino) i drobno mielonych tłustych części mięsa wieprzowego. Posiada miękką konsystencję, dzięki czemu idealnie nadaje się do smarowania ciepłych grzanek i pieczywa. Może być używana jako baza do sosów oraz jako dodatek do pizzy.

Delduca - placeholder

Spianata calabra Del Conte

Włoskie salami pochodzące z mięsa wieprzowego. Posiada mocny, ostry, dobrze zbilansowany smak. Charakterystyczny czerwony kolor nadaje mu ostra papryczka peperoncino.

Delduca - placeholder

Spianata calabra TOP

Włoskie pikantne salami dojrzewające z regionu Calabria z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i dodatkiem włoskiej ostrej papryczki peperoncino

Delduca - placeholder

Spianata piccante a fettine

Włoska szynka wieprzowa podawana w plasterkach. To tradycyjne salami o mocnym smaku i intensywnym czerwonym kolorze nadanym przez ostrą papryczkę. Idealne jako dodatek na pizzy lub na kanapkach.

Delduca - placeholder

Ventricina piccante

Salame Ventricina piccante to typowa regionalna wędlina włoska, o zdecydowanym, lekko pikantnym, a równocześnie delikatnym smaku. Cechuje się miękką, zwartą konsystencją.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów