Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Coppa di Parma
Mięso z karkówki wieprzowej o typowej cylindrycznej formie. Idealna do przystawek lub jako dodatek do serów bądź wędlin, a także sałatek. Specjalna obróbka mięsa wpływa na miękkość i jakość tej włoskiej wędliny nadając jej niepowtarzalny smak.

Mortadella Bologna con pistacchi IGP
Mięso wieprzowe z włoskich tusz. Po zmieleniu jest gotowane z dodatkiem słoniny, pistacji i aromatycznych ziół. Używany m. in. do farszu pierożków tortellini, kanapek.

Prosciutto crudo Parma DOP
Jedna z najbardziej popularnych wędlin włoskich - szynka parmeńska. Pochodzi jedynie z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych i poddawana jest długiemu procesowi dojrzewania. Mięso nie zawiera konserwantów, jedynie sól morską. Oznaczona jest znakiem jakości Parma DOP.

Ser Burrata
Burrata to świeży włoski serek z mleka krowiego, specjalność włoskiego regionu Apulia. Na zewnątrz przypomina jeden z najbardziej znanych delikatesów włoskich, mozzarellę. Jej odmienność odkrywamy dopiero po przekrojeniu burraty - sercem burraty jest aksamitna, kremowa stracciatella.

Ser Burrata affumicata
Burrata affumicata to wędzona burrata wypełniona świeżym serkiem stracciatella.

Ser Burrata con tartufo
Burrata jest specjalnością regionu Apulia we Włoszech. Swój wyśmienity smak zawdzięcza swojej miękkości i delikatności.

Ser Caciocavallo dolce (provola)
Caciocavallo jest słodkim serem o żółtym intensywnym kolorze, dość zwarty o delikatnym smaku.

Ser Mozzarella treccia
Pleciony ser Mozzarella wytwarzany z mleka krowiego.

Ser Mozzarelline ciliegino
Malutkie kuleczki mozzarelli. Delikatne i kremowe.

Ser Scamorzina affumicata
Tradycyjny wędzony ser śmietanowy z mleka krowiego z regionu Apulia. Otrzymywany jest metodą zwaną po włosku pasta filata.

Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania

Ser Stracciatella pugliese
Kremowy serek śmietankowy z mleka krowiego z regionu Apulia czyli kawałeczki mozzarelli zatopione w kremowej śmietance

Voiello Farfalle
Farfalle Voiello

Voiello Fusilli
Najlepsze fusilli robi się z pszenicy durum, która sprawia, że makaron jest sprężysty. Są idealnym kuchennym sprzymierzeńcem w przypadku przybycia niezapowiedzianych gości.

Voiello Linguine
Linguine jest to rodzaj długiego makaronu z mąki durum. Szczególny kształt tego makaronu sprawa, iż idealnie komponuje się z sosami na bazie ryb.

Voiello Penne rigate
Jeden z najbardziej znanych i popularnych makaronów w kształcie skośnej rurki, pochodzący z regionu Kampanii w południowej części Italii.

Voiello Rigatoni
Rigatoni Voiello

Voiello Spaghetti
Spaghetti to długi i cienki makaron o okrągłym przekroju. Produkowany wyłącznie z mąki durum i wody.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
