Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Caffe’ aroma classico
Kawa ziarnista włoska (80% robusta, 20% arabica)

Coppa di Parma
Mięso z karkówki wieprzowej o typowej cylindrycznej formie. Idealna do przystawek lub jako dodatek do serów bądź wędlin, a także sałatek. Specjalna obróbka mięsa wpływa na miękkość i jakość tej włoskiej wędliny nadając jej niepowtarzalny smak.

Masło Burro
Masło Carpenedo to masło ze świeżej śmietany z górskich pastwisk północnych Włoch.

Mortadella Bologna con pistacchi IGP
Mięso wieprzowe z włoskich tusz. Po zmieleniu jest gotowane z dodatkiem słoniny, pistacji i aromatycznych ziół. Używany m. in. do farszu pierożków tortellini, kanapek.

Mostarda di frutta
Produkowana jest z kandyzowanych owoców, które zanurzone w syropie cukrowym i oleju musztardowym zachowują swój charakterystyczny smak.

Mostarda di mele a spicchi
Otrzymywana jest dzięki przetworzeniu cząstek świeżych jabłek bez pestek, obranych i kandyzowanych. Poleca się ją w towarzystwie czerwonych gotowanych mięs, pieczeni i serów.

Mostarda di verdure
Jest to słodko-pikantna specjalność, która łączy w sobie smak siedmiu warzyw. To oryginalne połączenie tworzy nowy, niepowtarzalny smak w tradycji kulinarnej.

Prosciutto crudo Parma DOP
Jedna z najbardziej popularnych wędlin włoskich - szynka parmeńska. Pochodzi jedynie z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych i poddawana jest długiemu procesowi dojrzewania. Mięso nie zawiera konserwantów, jedynie sól morską. Oznaczona jest znakiem jakości Parma DOP.

Salsa dolce piccante di cipolla
Posiada konsystencję dżemu o różowym kolorze oraz słodko-pikantny cebulowy smak. Idealny dodatek do wędlin i serów.

Salsa dolce piccante di fichi
Posiada konsystencję dżemu oraz słodko-pikantny figowy smak. Idealny jako dodatek do serów dojrzewających, wędlin gotowanych ale także wędzonych, mięs grillowanych lub smażonych.

Salsa dolce piccante di peperoni
Posiada konsystencję dżemu o intensywnym czerwonym kolorze oraz słodko-pikantny paprykowy smak. Idealna do czerwonego mięsa i dojrzewających serów.

Salsa dolce piccante di pere
Posiada konsystencję dżemu oraz słodko-pikantny gruszkowy smak. Idealna jako dodatek do mięs pieczonych, gotowanych oraz dojrzewających serów.

Ser Baronerosso® al Barbera D’Asti DOCG
Baronerosso to rzemieślniczy ser dojrzewający (minimum 5 miesięcy) z surowego mleka koziego, uszlachetniany w winogronach Barbera i winie "Barbera d'Asti DOCG".

Ser Basajo
Ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowanym z surowego mleka owczego.

Ser Blu ’61
Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Proces dojrzewania przeprowadzany jest z użyciem słodkiego rodzynkowego wina Raboso i owoców leśnych. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków. Ten włoski ser pleśniowy posiada charakterystyczny zapach i ostry, słonawy smak.

Ser Blu star
Ser pleśniowy z mleka krowiego dojrz. z czarną truflą.

Ser Caciobirraio
Miękki i łagodny ser caciotta dojrzewający w dwusłodowym piwie.

Ser Caciocavallo dolce (provola)
Caciocavallo jest słodkim serem o żółtym intensywnym kolorze, dość zwarty o delikatnym smaku.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
