Ignalat

Ignalat

Ignalat

Sekretem naszych produktów jest najwyższej jakości mleko. Wiemy, że niepowtarzalny charakter produktu zaczyna się od surowca. To właśnie z niego powstają nasze sery – świeże i dojrzałe, mozzarella, burrata, specjały takie jak caciotta i giuncate oraz cała pozostała gama włoskich serów.

Połączenie tradycji z zamiłowaniem i zaangażowaniem całej rodziny Ignazzi pozwala nam tworzyć wysokiej jakości produkty, które są dumą i radością marki.

Ignalat

Najlepsza włoska mozzarella

Ignalat
Zakochaj się w dobrym smaku Historia marki Inglat

W 1948 r., kiedy mistrz serowarstwa Vincenzo Ignazzi rozpoczął swoją działalność, posługiwał się prostymi narzędziami rolniczymi i stawiał na cenne mleko z naszych okolic: to wtedy dokonał się wybór charakterystycznej dla nas jakości.

Dziś my, spadkobiercy tego wyboru, nadal wykorzystujemy tylko to mleko w naszej produkcji. Wiemy, że charakter produktu zaczyna się od surowca i przykładamy do tego najwyższą wagę.

Doskonałość naszych serów jest również wynikiem pasji serowarów, którzy ręcznie nadają serom formę, kierując się regułami tradycji lub podążając za pragnieniem wprowadzania innowacyjnych rozwiązań.

Właśnie tak powstają nasze sery – najwyższej jakości mozzarella, caciotta i giuncate oraz inne włoskie specjały.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów