Pesto alla Genovese

19 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Pesto alla Genovese

Nowość

Pesto z bazylii Basilico Genovese. Produkt gotowy, pasteryzowany. Znakomity jako sos do makaronów, lasagne i kluseczek gnocchi. Doskonale pasuje do szerokiej gamy dań, przystawek i przekąsek.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive verdi

Nowość

Pasta z zielonych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Sughetto ai Carciofi

Nowość

Gotowy sos do makaronu z karczochami, cebulą, bazylią, pietruszką i czosnkiem. Wystarczy podgrzać.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di Cipolle marinate in Aceto Balsamico di Modena IGP con Tonno e Pasta di Olive

Nowość

Wysokiej jakości pasta z marynowanych cebulek w occie balsamicznym IGP z Modeny z tuńczykiem i pastą z oliwek. Gotowa do podania na zimno.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Il Ragù Classico

Nowość

Wysokiej jakości klasyczny włoski sos ragù na bazie pulpy pomidorowej z wołowiną i wieprzowiną, oliwką z oliwek extravergine oraz warzywami. Gotowy do podania

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Sughetto con Funghi porcini e Melanzane

Nowość

Wysokiej jakości gotowy sos pomidorowy z borowikami szlachetnymi, bakłażanem w oliwie z oliwek extravergine, z dodatkiem cebuli, pietruszki, czosnku, bazylii i soli. Doskonały z polentą. Wystarczy podgrzać.

Delduca - placeholder
Nowość

Pesto alla genovese DOP

Nowość

Oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii z certyfikatem pochodzenia DOP, z serami Grana Padano DOP, Parmigiano Reggiano DOP i Pecorino Romano DOP, orzeszkami piniowymi i dodatkiem czosnku i soli. Doskonałe do makaronu np. z linguine, ale też do chleba, sera, sałaty i innych dań.

Delduca - placeholder
Citres

Pesto alla Genovese

Tradycyjny sos z bazylii genueńskiej przygotowywany według tradycyjnej liguryjskiej metody "na zimno". Idealny dodatek do wszystkich rodzajów makaronu, a także kluseczek gnocchi. Używany jest przez wielu szefów kuchni także do kanapek panini, dań głównych lub jako wzmacniacz smaku mięsa.

Delduca - placeholder
La Reinese

Sugo al basilico

Sos z bazylią jest przygotowany ze świeżo zebranych pomidorów, które są myte, pocięte na kawałki i gotowane z dodatkiem cebuli, bazylii, świeżej pietruszki, oliwy z oliwek.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA