Salsiccia di Cinghiale

Salsiccia di Cinghiale
Rzemieślnicza kiełbasa dojrzewająca z dzika ze starannie wyselekcjonowanej dziczyzny oraz mięsa wieprzowego. Doskonała w akompaniamencie dobrego wina, chleba z piekarni rzemieślniczej, grzanek czy włoskich grissini.

Mortadella di Cinghiale con Pistacchio
Mortadella z dzika z pistacją. Produkowana z dziczyzny i mięsa wieprzowego w określonych proporcjach z dodatkiem pistacji. Wędlina wysokiej jakości, o charakterystycznym smaku i aromacie. Idealna na deskę wędlin oraz pizzę typu gourmet.

Mortadella di Cinghiale al Tartufo
Mortadella z dzika z truflą letnią. Produkowana z dziczyzny i mięsa wieprzowego w określonych proporcjach. Doskonała samodzielnie, z kawałkiem świeżego chleba, w akompaniamencie świeżych grzanek, serów i dobrego czerwonego wina.

Carpaccio di Bufala
Świeże mięso bawolic z wyselekcjonowanych włoskich hodowli do przygotowania najwyższej jakości carpaccio o delikatnym i wyrafinowanym smaku

Petto di tacchino al forno
Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
