Co jest kluczem dla doskonałej receptury?

Pierwszy surowiec, a drugim? Umieć i wiedzieć jak gotować!

Pierwsze wrażenie jakie zrobicie na kliencie będzie decydujące i z czasem okaże się czy on ponownie do Was powróci. Wpływa na to kilka czynników, po pierwsze powitanie w lokalu przez personel, ale głównym punktem jest to co będzie serwowane przez szefa kuchni. Jeśli klient chce zjeść włoskie danie, będzie szukał tych smaków i aromatów, które znalazł podróżując do Włoch, a jeśli nie odwiedzał tego kraju to i tak będzie szukał zmysłowych smaków tak jakby był we Włoszech. Dlatego w naszym asortymencie oferujemy produkty i włoskie specjały regionalne, które możecie zaoferować Waszym klientom w oryginalny sposób.

Nasza firma działa od ponad 60 lat we Włoszech w prowincji Treviso (niedaleko Wenecji), dlatego służymy profesjonalizmem i poradami w wyborze naszych produktów. Właściciel jest Włochem i od pokoleń z pasją kocha kuchnię i jej uniwersalność. Cel jaki sobie ustawiliśmy, jest taki, by klienci na koniec posiłku… Zapytali o szefa kuchni!